Jaka jest Twoja historia zawodowa?
Po skończeniu szkoły rok pracowałam na poczcie, praca biurowa była nudna. Szukałam nowych wyzwań 😄lubię jak coś się dzieje. Praca w gastronomi – to jest TO COŚ.
Jak długo zarządzasz własną kawiarnią?
Z Lagardere (kiedyś empik cafe )współpracuje już prawie 9 lat, własną kawiarnię prowadzę 7,5 roku 🙂
Jakie jest Twoje największe wyzwanie w pracy?
Wyzwaniem dla mnie jest wyszkolić zespół tak, aby każdy gość czuł się u nas jak we własnym domu.
Co najbardziej lubisz w swojej pracy?
Cenie sobie niezależności finansową i czasową. SO! COFFEE pomoże rozwijać skrzydła. Możliwość wielu szkoleń jakie daje pozwala pogłębiać pasję i miłość do kawy a uśmiechnięte twarze naszych gości którzy są z nami od lat jest ukoronowaniem ciężkiej pracy 🙂
Jakie cechy pomagają Ci w codziennej pracy?
Na pewno wytrwałość w dążeniu do celu.
Opanowanie i samodyscyplina, to cechy potrzebne w zarządzaniu zespołem i kawiarnią.
Jakie masz przydatne wskazówki dotyczące zarządzania zespołem/ własną kawiarnią?
Dobrze dobrany zespół to gwarantowany sukces.